tiistai 28. lokakuuta 2014

Pahoittelut!


Ohops, nyt on kyllä pahoittelun paikka ja pitää ottaa itsestään kunnon niska ote, kun näin pitkä kirjoitustauko on päässyt tulemaan! Mutta vuodethan menevät niin nopeaan J

Osaksi voin puolustautua sillä kun meidän parempi kone meni rikki ja oli huollossa, mutta silti..

Koitetaan taas jatkaa tätä kirjoittamista ja saada päivitettyä koirien asiat ajan tasalle.

Tekstejä olen kirjoitellut, mutta enpä ole niitä jaksanut/muistanut/kehdannut julkaista joten tässä ne nyt on noin suurin piirtein aika järjestyksessä J Olkaa hyvät!

Mosku rakastui..

Mosku löysi ensi rakkautensa, ystävälläni on tanskandoggi narttu pentu, jonka kanssa Mosku on pienestä asti leikkinyt. Mosku on hieman narttua vanhempi, mutta koko ero alkaa olla aika huima kun dogilla ikää reilut 9kk J Doggi nartulla sitten oli ensimmäinen juoksu ja koska haluan, että Mosku tottuu juoksuisiin narttuihin olemme nähneet aivan säännöllisesti koko juoksun ajan. Mitään ikävyyksiä ei tarvitse pelätä vaikka Mosku kovasti aina yrittää jäpitellä tyttöystäväänsä, sillä koko ero on sellainen, että se ei ole ihan helpolla mahdollista, että jotain tapahtuisi..

Olimme Moskun kanssa mätsärissä harjoittelemassa seuraavan viikonlopun näyttelyä varten ja tämä Moskun tyttökaveri oli paikalla myös, vaikka juoksu oli jo ohi oli Moskun ajatukset aivan muualla kuin hihnan toisessa päässä eli minussa. Tyttökaveri lähti paikalta pois ja Mosku vain tuijotti jonnekkin kaukaisuuteen ja tuhahteli, ilmeisesti rakkauden kaipuu painoi pienen koiran mieltä J Koitin harjoitella ennen kehää, mutta pikkuinen ei innostunut touhusta. Kehässä Mosku oli aivan jossain muualla ainakin henkisesti, asettelin koiran paikoilleen seisomaan ja se vain tökötti niin kuin patsas. Liikkeet sujui hieman takerrellen, koska katse oli muualla kuin siinä hommassa mitä tehtiin. Tulos kuitenkin SIN1, vaikka omasta mielestäni tämä kyllä nyt tuli aivan säälistä! Tokihan Moksu käyttäytyy hyvin kehässä vaikka ajatus ei ole mukana hommassa, sillä Mosku ei riehu eikä touhua muutakaan ylimääräistä vaan se vain tököttää..

Kotona Moskun syöminen on ollut hieman epämääräistä..ruokaa kyllä ollaan vailla, mutta sitten kun sen saa eteen niin maistellaan hieman ja jätettään syömättä. Olenkin joutunut syöttämään ihan läskiä ja muuta rasvaista ruokaa, jotta pikku herralle maistuisi eikä kuihtuisi aivan riukulaksi. Huukohan sitten on käyttänyt tilaisuutta hyödyksi ja syönyt mahdollisuuksiensa mukaan kaikki ruoat, omansa sekä Moskun..Herra onkin sen näköinen, että on ollut ruoka aikaan kotona!

Alla kuvissa pojat leikkivät Henni koiarn kanssa anoppilassa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti